Ervaringen

Huis de Graaf - Borgloon

Bezoekers van Huis de Graaf vertellen over hun ervaring

|

Ik mocht op deze bijzondere plek al verschillende keren thuis komen (opleiding en intervisie). Het gevoel van welkom te zijn, komt je daar belangeloos tegemoet van zodra je binnenstapt. De houten vloeren, trappen, grote (en kleinere) ruimtes met veel licht en sfeervolle inrichting dragen een tijdloze wijsheid en geduld in zich die rust geven. En de vrouw des huizes, Kathleen, versterkt dit gevoel omdat ze er gewoonweg is. Nabij indien nodig, verder immer op de achtergrond je alle ruimte gevend. Persoonlijke groei in verbinding met anderen, krijgt zo een kwaliteitsvolle bedding. Geen wonder dat ik graag blijf terugkomen.

– Sabine Baptist, zaakvoerder www.mindtogrow.be, coaching in Identiteit & Leiderschap.

|

Huis De Graaf ligt in hartje Borgloon. Parallel met de superlatieven voor het eclectisch herenhuis als stijlvol en authentiek, is de ontvangst en de service van Kathleen voortreffelijk en gezellig. De sfeer en de netheid van de gastvrouw creëert dé plek om je welkom te heten en samen aan de slag te gaan! ‘Koffie, thee of water’ krijgt een extra touch!

– Wendy Knuts,  zaakvoerder en businesscoach Ten Huize Knuts

|

Hier kan jouw ervaring gedeeld worden.

– bezoeker

|

Authenticiteit, warmte en sfeer…. Dit zijn de keywords die constant door mijn hoofd gingen wanneer ik dit prachtige pand aan het fotograferen was. Wat een geweldige plaats om te vertoeven .

– Fotograaf Kris Hermans van www.StudioFoto.be

Contacteer ons

Contactinfo

Locatie

Wellenstraat 35
3840 Borgloon